Om os

Candy: en vellykket historie, fra den første vaskemaskine til moderne enheder der er forbundet via Wi-Fi.

 

Candy producerede den første italienske vaskemaskine i 1945 og opfandt i slutningen af 50' erne den frontbetjente vaskemaskine som vi kender det i dag og blev symbolet på vaskemaskiner i Italien.

 

Candy er nu et internationalt brand og tilbyder et komplet sortiment af stor fritstående og indbyggede hårde hvidevarer indarbejde de mest avancerede teknologier, funktionelle og lavet i Italien design og fremragende ydeevne.

 

Kom på i år, missionen har ikke ændret: opfylder behovene hos forbrugerne med innovative, men let at bruge og overkommelige produkter.

Historie

Candy Matic

1945/1955

Den første italienske vaskemaskine, model 50, blev produceret i Eden Fumagalli-værkstedet i 1945 og blev præsenteret året efter på messen i Milano. I 1946 blev virksomheden omdøbt til navnet Candy efter en populær sang på det tidspunkt, en melodi, der senere blev berømt af Nat King Cole. Med patenter til den første vaskemaskine sikret fulgte Candy op med Model 45, en vaskemaskine med en kapacitet på 3 kg komplet med en varmelegeme og dræningspumpe

 

I 1954 begyndte man at markedsføre Candy Matic med sloganet: "Mange tak, det er Candy"

Candy Bi-matic

1955/1965

I 1955 åbnede Candy sit første udenlandske datterselskab i Frankrig efterfulgt af et tysk partnerskab i 1958. 1957 blev lanceringen af Bi-Matic, den første halvautomatiske vaskemaskine med skyl- og spinfunktioner. Et år senere blev Candy automatic den første fuldt ud automatisk vaskemaskine, der blev designet og fremstillet i Italien

 

I årene 1959 - 1961 var Brugherio vaskemaskine fabrik under opbygning. Alle vaskemaskiner drage fordel af et oval karbad og halvbelastning som den populære Superautomatic 5 produceret af Candy i 1963.

 

Candy Stipomatic

1965/1975

Den første Candy opvaskemaskine kaldet Stipomatic blev lanceret i 1966 og havde 3 separate rum. I 1968 var Superautomatic 98 den første vaskemaskine, der havde 6 vaskeprogrammer og en biologisk cyklus med forvask.

 

Køleskabeproduktion begyndte i begyndelsen af 1970'erne med overtagelsen af Kelvinator (Kelvinator Uk blev købt i 1980).

 

Senere samarbejdede Candy med berømte designere for at designe prisvindende hvidevarer og endda vandt en prestigefyldt Golden Compass pris.

WASHING MACHINE Tempovariant

1975/1985

I denne periode er opmærksomheden omkring miljø og forbrugernes efterspørgsel efter mere effektive hvidevarer, der reducerer energi- og vandforbruget betydeligt. Candy reagerede ved at udvikle hvidevarer, der hjalp med at reducere miljøbesparende ressourcer, uden at gå på kompromis med ydeevnen.

 

I 1977 lancerede Candy en kampagne med sloganet "Candy hjælper dig med ikke at spilde. Strøm, vand, vaskemidlet".

 

I 1981 var T3 de første frysere med tre separate rum og temperaturzoner. Candy producerede også den første køleskab med no-frost fryseteknologi.

Combichef

1985/1995

I '85 på Candys 40-årsdag blev de to store italienske mærker Zerowatt og Gasfire erhvervet af gruppen. I løbet af disse år blev der ved fortsat udvidelse tilføjet større virksomheder som Roséres (det førende madlavningsmærke) Mayc-Otsein (topbetjent vaskemaskine) og Iberna (køleskabe). Nye innovationer som Combichef fulgte hurtigt; den første ovn, der tilbyder traditionel madlavnings- og mikrobølgefunktioner.

 

Også vellykkede var pladsbesparende hvidevarer såsom Slimmy og Holiday vaskemaskiner.

DISHWASHERS Candy Futura

1995/2005

I 95‘ fejrede Candy sit halve århundrede og købte Hoover European Appliances, en førende inden for gulvplejeprodukter i Europa. I årtusindskiftet ændrede Candy sit logo og fortsætte med at vokse sin forretning, i 2002 eksporterede Candy til 111 lande. Samme år var sloganet "Candy can do" med i en paneuropæisk reklamekampagne og er stadig i brug i dag.

 

2004 var et rekordhøjt år for virksomheden med ankomsten af Candy Futura; en opvaskemaskine, der kunne vaske op til 15 kuverter. Det første kontor i Kina blev åbnet af Candy i Shanghai.

WASHING MACHINE GrandÓ Candy

2005/2010

I 2005 fejrede Candy 60 år og købte det russiske mærke Vyatka som førende inden for vaskemaskiner.

 

I marts 2006 lancerede Candy GrandÓ vaskemaskine med den største portefølje på markedet. I juni samme år erhvervede Candy mærket Jinling som markedsleder inden for vaskeri i Kina. Året efter blev et tyrkisk mærke Süsler tilføjet til sin portefølje.

 

I 2009 blev induktionskogeplader introduceret til serien, og Duo’en, en kombineret ovn og opvaskemaskine blev lanceret. 2010 markerede en revolution på tørretumblermarkedet med introduktionen af EasyCase: Et let at tømme beholder placeret i døren samler det kondenserede vand.

Microwaves Candy Ego

2011/2013

I 2011 kom GrandÓ Evo-vaskemaskinen med Mix Power System-teknologien - en innovativ vask på 20 grader ved lav temperatur, der leverer de enestående rengøringsresultater af en varmere 40-graders vask. Den unikke Prodige-ovn blev også lanceret senere samme år, en stor ovn med stor kapacitet, der kan opdeles i to mindre ovne, hver med deres egen ventilator og uafhængige betjeningselementer.

 

Andre Candy-innovationer fulgte hurtigt; Evo Plasir topmaskine med vaskemaskine med blid berøring, No Frost Krio Vital Evo med sin avancerede bioteknologi til forbedret madbeskyttelse og tilføjelse af praktiske kogeprodukter som flexi-induktionskomfur med modulære kogezoner samt den store kapacitet på 78 liter Prodige ovn. 2012 markerede åbningen af ​​en helt ny vaskemaskinefabrik i Kina.

 

I 2013 lancerede Candy Evospace Maxi-opvaskemaskine, der er i stand til at holde op til 8 ekstra store plader, mens en ny serie EGO-mikrobølger i spændende fed og vintage farveindstillinger blev introduceret.

Candy Simpli-Fi

2014/2015

I 2014 brød GrandOvita vaskemaskine nye rekorder med sit Mix Power System + og perfekt vask på kun 59 minutter. Ovne og Elite kogeplade blev skabt med unikt og raffineret design. Andre unikke forestillinger kom i form af Evospace-opvaskemaskinen med sin enorme kapacitet på 16 pladser, mens Alise-vaskemaskine tørretumbler prale af en 8 kg vask og 5 kg tørringscyklus på kun 45 cm. Selv køleskabe bliver Maxi, der når højder op til 2 meter. Mest bemærkelsesværdig var lanceringen af Simply-fi, den første fulde vifte af Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer.

 

2015 Candy fejrede 70 år siden den første italienske vaskemaskine blev produceret.

Forskning og innovation

Candy gruppe holder forbedring og overføre teknologi i brugervenlige systemer, designet til at forbedre livskvaliteten. Center for innovation, forskning og udvikling, er i Italien i Brugherio (MB).
I dag, i den digitale tidsalder åbner Candy døren til en ny måde at leve apparater, interagere og kommunikere på en direkte, enkel og intuitiv måde. Gruppe forsknings- og realiseret Candy blot internetadgang, den første fulde række apparater forbundet via Wi-Fi, som kan kommunikere med brugere fjernt, at gøre deres liv lettere.

Kvalitet og miljø

Candy gruppe bruger genbrugsmaterialer for hver komponent, både for produkter og emballager og har deltaget aktivt i definitionen af WEEE, affald af elektrisk og elektronisk udstyr direktivet.
Takket være brugen af nye teknologier, lykkedes gruppen at opfylde to prioriteter: kundetilfredshed og miljøbeskyttelse. Produktionsprocesserne er blevet designet med mål at reducere emissioner både i overensstemmelse med reglerne i de forskellige lande, og at reducere energiforbruget til brugen af husholdningsapparater

 

 

Grupp, med samlede privat kapital af familien Fumagalli, er blandt de europæiske ledere inden for større husholdningsapparater: vaskemaskiner, opvaskemaskine, vaskemaskine-tørretumbler, tørretumblere, køleskabe, frysere, komfurer og ovne, indbygget og gratis stående på toppen af de økologiske og ydeevne værdier.
Dens grundlæggende princip er over for sine kunder: til alle deres behov over 2.000 service centre er aktive i Europa. Candy koncernen arbejder med de internationale Candy og Hoover mærker og den nationale onee: dvale, Jinling, Hoover-Otsein, "Rosières", Süsler, Vyatka, Zerowatt, Gasfire, Helkama-Hoover, Hoover-Grepa og Baumatic.

 

CANDY HOOVER OY                                                 
Tietäjäntie 2 - 02130  Espoo                                     
Tel. +358-9-439.3000 – Fax 00358-9-4393.0030