Om os

Candy: en vellykket historie, fra den første vaskemaskine til enhederne forbundet via Wi-Fi. 

 

Candy produceret den første italienske vaskemaskine i 1945 og opfundet, i den sene 50 ' erne, vaskemaskine moderne front loading, bliver synonymt med vask i Italien.

 

Slik er nu et internationalt brand og tilbyder et komplet sortiment af stor fritstående og indbyggede hårde hvidevarer indarbejde de mest avancerede teknologier, funktionelle og lavet i Italien design og fremragende ydeevne.

 

Kom på i år, missionen har ikke ændret: opfylder behovene hos forbrugerne med innovative, men let at bruge og overkommelige produkter.

Historie

Candy Matic

1945/1955

 I ' 45 mekanikeren Workshops Eden Fumagalli indså Model 50, den første italienske vaskemaskine: maskinen ville blive præsenteret for offentligheden på Milan Fair af ' 46. I samme år, inspireret af kor af en sang af Nat King Cole, firmaet blev omdøbt slik.

 

Har patenteret den første opvaskemaskine, lanceret slik Model 45, vaskemaskine med 3 kg lasteevne med pumpe, varme og afløb. I ' 54 virksomheden kommercialiseret Candy Matic med kravet ".. tak en masse, det er Candy."

Candy Bi-matic

1955/1965

I ' 55 åbnede Candy sit første udenlandske datterselskab i Frankrig, som fulgte, i ' 58, en i Tyskland. I ' 57 der var lanceringen af Bi-Matic, den første semi-automatiske vaskemaskine med skyl og spin: et år senere ville blive slå af den automatiske Candy, den første fuldautomatiske vaskemaskine.

 

Mellem ' 59 og ' 61 opførtes den nye fabrik i Brugherio (MB). State-of-the-art vaskemaskiner har ovale karret og muligheden for halv belastning, som Superautomatic 5 præsenteret af Candy i ' 63.

 

Candy Stipomatic

1965/1975

 Den første Candy opvaskemaskine  går tilbage til ' 66: det hedder Stipomatic og har 3 separate rum med differentierede vask. I ' 68 var Superautomatic 98 den første vaskemaskine med 6 programmer med biologiske iblødsætning.

 

I '70-' begyndte 71 produktionen af de første køkkener og køleskabe, med købet af Kelvinator.

 

Nye Candy produkter blev underskrevet af berømte designere og de vandt priser som den gyldne kompas, vandt i ' 70 af CANDYzionatore C23 designet af Joe Colombo.

WASHING MACHINE Tempovariant

1975/1985

Allestedsnærværende produkter, men aldrig i denne periode, besparelser og miljøbelastning blev vigtige spørgsmål for Candy i ' 77 som iværksatte kampagnen ingen affald med sloganet "Candy hjælper dig ikke at spilde. Lys, ting, vaskemiddel ". 

For køleskabe var først til at vedtage den nye ingen frost-teknologi, der forhindrer dannelsen af frost og gør de nye vaskemaskiner mere robust, udstyre dem med nye vask kampvogne og rustfrit stål kurve.
I ' 81 Candy kommercialiseret  T3, den første fryser med 3 rum med 3 forskellige temperaturer

Combichef

1985/1995

I ' 85, i anledning af sin 40-årsdagen, erhvervet Candy de to store italienske mærker Zerowatt og Gasfire. I disse år det åbnede planter i hele verden og fortsatte med at erhverve større virksomheder som Rosiéres (førende produkter til madlavning), Mayc-Otsein (top loading vaskemaskine) og Iberna (køleskab): således blev født den innovative Combichef, den første ovn med traditionel madlavning og mikrobølgeovn.

 

I denne periode havde pladsbesparende apparater såsom Slimmy og ferie vaskemaskiner stor succes.

DISHWASHERS Candy Futura

1995/2005

I ' 95 Candy vendt et halvt århundrede og fejrede det erhverve Hoover europæiske apparater, Europas førende floorcare produkter. I det nye årtusinde Candy ændret sit logo og fortsatte med at vokse: i 2002 eksporteret til 111 lande.

Samme år blev født sloganet "Candy kan gøre", som stadig bruges.

 

I 2004 vandt slik en post med opvaskemaskinen: Candy Futura vaske op til 15 kuverter. Også i denne periode gik Candy til Kina og åbnede kontor i Shanghai.

WASHING MACHINE GrandÓ Candy

2005/2010

I 2005 Candy fejrede 60-års og opnået Vyatka, den  russiske leder i vaskemaskinen.

I marts 2006 lancerede GrandÓ vaskemaskine med den største koøje på markedet; i juni erhvervet det mærke Jinling vask leder i Kina og det følgende år også den tyrkiske SUSLER sluttede sig til gruppen, specialist i produkter til madlavning.

 

I 2009 induktion kogeplader blev indført i rækken og blev lanceret også duoen: i standardmål, Candy tiltrådte opvaskemaskine og Multifunktion elektroniske ovn. 2010 markerede revolution til tørretumbler med EasyCase: den tank, der indsamler kondensvandet bag koøje.

Microwaves Candy Ego

2011/2013

I 2011 Candy præsenteret GrandÓ Evo med Mix Power System teknologi, der vasker ved 20 ° som 40 °. I køkkenet i stedet skete det Prodige ovn med dobbelt hulrum og dobbelt fan til at bage på samme tid ved forskellige temperaturer.

I 2012 blev det indviet et nyt anlæg af vaskemaskiner i Kina. Ifølge top loading vaskemaskiner, præsenteret Candy Evo Plaisir med blid Touch åbning.

Revolution i køkkenet: Krio vitale Evo køleskabe give bedre opbevaring af fødevarerne gennem No Frost Bio-teknologi og luft kontrolsystem; induktion kogeplade blev FLEXI, som havde modulære madlavning zoner; ovne er det største hulrum på markedet med 78 liter.

I 2013 Candy tilføjet  i sin opvaskemaskine EvoSpace plads til 8 maxi retter takket være Maxi plader. EGO mikrobølgeovn blev født i år: stærke personlighed, 5 farver og vintage stil.

Candy Simpli-Fi

2014/2015

I 2014, GrandÓVita vaskemaskine når en post med den mest effektive hurtig vask Mix Power system +: perfekt vask i bare 59'; ovne og Elite komfur var lavet med en unik og raffineret design; EvoSpace opvaskemaskine vært 16 kuverter og har rekorden for kapacitet og fleksibilitet; Alisè vaskemaskine tørretumbler vask 8 kg og tør 5 kg i blot 45 cm. køleskabe blive Maxi, at nå en højde på 2 meter.
I 2014 også ser de lys blot internetadgang, den første fulde række apparater forbundet via Wi-Fi

 

I 2015 Candy fejrer 70 år siden den første produktion af italiensk vaskemaskine og forberede sig på at fejre med mange nyheder.

Forskning og innovation

Candy gruppe holder forbedring og overføre teknologi i brugervenlige systemer, designet til at forbedre livskvaliteten. Center for innovation, forskning og udvikling, er i Italien i Brugherio (MB).
I dag, i den digitale tidsalder åbner Candy døren til en ny måde at leve apparater, interagere og kommunikere på en direkte, enkel og intuitiv måde. Gruppe forsknings- og realiseret Candy blot internetadgang, den første fulde række apparater forbundet via Wi-Fi, som kan kommunikere med brugere fjernt, at gøre deres liv lettere.

Kvalitet og miljø

Candy gruppe bruger genbrugsmaterialer for hver komponent, både for produkter og emballager og har deltaget aktivt i definitionen af WEEE, affald af elektrisk og elektronisk udstyr direktivet.
Takket være brugen af nye teknologier, lykkedes gruppen at opfylde to prioriteter: kundetilfredshed og miljøbeskyttelse. Produktionsprocesserne er blevet designet med mål at reducere emissioner både i overensstemmelse med reglerne i de forskellige lande, og at reducere energiforbruget til brugen af husholdningsapparater

 

 

Grupp, med samlede privat kapital af familien Fumagalli, er blandt de europæiske ledere inden for større husholdningsapparater: vaskemaskiner, opvaskemaskine, vaskemaskine-tørretumbler, tørretumblere, køleskabe, frysere, komfurer og ovne, indbygget og gratis stående på toppen af de økologiske og ydeevne værdier.
Dens grundlæggende princip er over for sine kunder: til alle deres behov over 2.000 service centre er aktive i Europa. Candy koncernen arbejder med de internationale Candy og Hoover mærker og den nationale onee: dvale, Jinling, Hoover-Otsein, "Rosières", Süsler, Vyatka, Zerowatt, Gasfire, Helkama-Hoover, Hoover-Grepa og Baumatic.

 

CANDY HOOVER OY                                                 
Tietäjäntie 2 - 02130  Espoo                                     
Tel. +358-9-439.3000 – Fax 00358-9-4393.0030